خرید اینترنتی و خرید آنلاین

آموزش طبخ آبزیان



آموزش طبخ آبزیان به زبان آذری

فوت و فن آشپزی فقط پخت و پز آن نمی باشد.

تمام راز و رمز را بدون كوچكترین خساست آورده ایم

فرصتی بی نظیر بدست آمده كه ما راه های موفقیت و موانع سر راه هر نوع آشپزی را به شما بگوییم!!!

قابل استفاده در کامپیوتر و وی سی دی های خانگی

کاری از : داریوش توحیدی
مدرس : زرین چیت سازی
در هنگام خرید ماهی بهتر است به این نكات توجه كنید.
1-بوی ماهی تازه به هیچ وجه نامطبوع نیست , بوی زهم , ناشی از ماندگی ماهی است .
2-ماهی تازه دارای چشمهای برجسته و براق است . فرو رفتگی و تاری چشم ناشی از فریزر شدن ماهی است .

ترفندهای آشپزی برای آنان كه زمان كمی برای تهیه غذا دارند...

3-فلس های ماهی تازه كاملاً براق و لیز است و به پوست چسبیده است و به آسانی جدا نمی شود ولی چروكیدگی و سستی فلس و ماندن جای انگشت روی پوست ، نشانه ماندگی ماهی است .

چه غذایی دوست داری ؟ در چه زمانی دوست داری تهیه شود ؟



اگر ثانیه ها برای شما ارزش طلا دارد این فرصت بی نظیر را از دست ندهید...
4-زمانی كه دم ماهی را در دست میگیرید ماهی باید كاملاً استوار درجای خود بایستد . گوشت ماهی تازه سفت است و حالت لاستیكی دارد و به استخوان چسبیده . حالت خمیری و رنگ كدر و مات دلیل بر ماندگی ماهی است . البته گوشت بعضی از ماهی ها مانند شیر و غباد نرم است و نرمی آن دلیل بر موارد فوق الذكر نیست .

ما می دانیم که شما حق انتخاب دارید و از اینکه ما را انتخاب کردید از شما متشکریم



5-آبشش ماهی تازه قرمز است و بوی نامطبوع نمی دهد . آبشش ماهی مانده به رنگ خاكستری مایل به قهوه ای است و مایع لزج و بدبویی روی آن را می پوشاند .

6-مقدار گوشت ماهی نر بیشتر از گوشت ماهی ماده است .

مطالب کلی در مورد پخت ماهی چنین است:
 گوشت ماهی بیش از اندازه ترد و لطیف است و در مدت کمی می پزد.پس پخت آن را تا آن حد ادامه دهید ، که برق و جلای آن از بین رفته ، و تقریبا کدر شود.

در این صورت می توان آن را پخته تلقی کرد.طعم ماهی نیز به حدی لذیذ است ، که حتی با چاشنی های مختلف مزه اصلی خود را از دست نمی دهد.بنابراین شما به راحتی می توانیدآن را با اقسام سبزیهای معطر و لیموترش و سرکه و سیر و رب و گوجه فرنگی و ... همراه کنید.

آموزش طبخ آبزیان

برای خرید آموزش طبخ آبزیان کافیست روی دکمه اضافه به سبد خرید زیر کلیک کنید

1,800 تومان

طبقه بندی

نویسندگان

صفحات جانبی

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
<

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات